Gastenboek

( NL ) Hier worden de gasten uitgenodigd om hun ( goede of minder goede) ervaringen met ons te delen. Suggesties zijn van harte welkom.

 

( D ) Hier werden unsere Gäste eingelanden ihre (guten oder weniger guten) Erfahrungen mit uns zu teilen. Anregungen sind herzlich willkomen.

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Hans en Mary Stokhof (zondag, 08 mei 2016 17:22)

  Wij zijn net thuis. We hebben een fantastisch lang weekend gehad bij Henk en Daniela. Zijn nog in opbouw, maar doen enorm hun best om het hun gasten naar de zin te maken. Zijn in voor tips. Mooie locatie. Prachtig gebied om te wandelen, te fietsen e.d. 's-Morgen heerlijke verse broodjes met een kakelvers eitje. Supermarkt is vlakbij.

 • #2

  Volleybalvereniging (zondag, 03 juli 2016 23:47)

  Rustige en nette camping. Wij werden erg gastvrij ontvangen door Henk en Daniela. Geen moeite was hen te veel, bijv. verse Duitse broodjes bij het ontbijt! Jammer dat we niet konden kanoën maar dat kwam door de hoge waterstand. De mooie wandelroutes in de omgeving maakten alles goed. We komen vast nog eens terug!

 • #3

  Willem en Garda van Kampen (zaterdag, 20 augustus 2016 14:13)

  20-08-2016
  Wij hebben een week lang genoten van de prachtige omgeving. Deze mini camping met de zeer gastvrije Daniela en Henk vormde daarvoor een goede uitvalsbasis. Als allereerste ervaring met een minicamping is ons dit zo goed bevallen dat wij dit vaker gaan opzoeken. Wij wensen jullie veel succes toe met alle plannen.

 • #4

  Sander en Gerrie Lamers. (woensdag, 19 juli 2017 14:26)

  Wij hebben 15 dagen genoten van deze prachtig aangelegde camping, het sanitair was goed en schoon, ondanks de nu nog noodvoorziening, het zal alleen nog maar mooier worden. wij komen zeker nog een keer terug!

 • #5

  Ank en John Scherf (vrijdag, 01 september 2017 22:11)

  Wij hebben de maand juni een heerlijke tijd op de camping gehad.
  Prachtige omgeving.
  Wat een hard werkende mensen en zo aardig!
  Daniela en Henk weten niet wat ze doen moeten om het je naar de zin te maken.
  We komen zeker nog eens terug.

 • #6

  Britta und Heinz Maaßen (vrijdag, 07 september 2018 16:36)

  Super gepflegte Anlage und Sanitärräume!!! Die freundlichen Betreiber (Dani und Henk) haben uns jeden Abend ein "Willkommen sein" gezeigt, weshalb wir zwei mal zwei Wochen in diesem Sommer bei Ihnen waren, um uns von der Arbeit zu erholen.
  Auch das Frühstück an unserem Hochzeitstag haben wir genossen! Danke noch mal für alles und bis bald. Liebe Grüße aus Bedburg-Hau
  Britta und Heinz Maaßen von Motorrad Maaßen

 • #7

  Zack Kumru (Den Haag) (dinsdag, 05 december 2023 14:41)

  Trekpaard! Zelfscanslet! Zuigpijper! Jong ding! Papoeahoer!